Güncel Haberler

İOS 18’de fotoğraftaki nesneler nasıl silinir? İOS 18’de Fotoğraflardan Nesneleri Silme Özelliği Nasıl Etkinleştirilir?

iOS 18, yeniden tasarlanmış bir Kontrol Merkezi ve özelleştirilebilir kilit ekranı, Safari’de dikkat dağıtıcı unsurları gizleme yeteneği, Oyun Modu, iyileştirilmiş mesajlaşma seçenekleri ve Cüzdan uygulamasında yenilikler içerir. iOS 18’de fotoğraflardan nesneleri silmek için Fotoğraflar uygulamasında düzenleme moduna girebilir ve yeni araçları kullanabilirsiniz.

İOS 18’de Fotoğraflardan Nesneleri Silme Özelliği Nasıl Etkinleştirilir?

İOS 18’de fotoğraflardan nesneleri silme özelliğini etkinleştirin Bu özellik Fotoğraflar uygulamasının düzenleme modunda varsayılan olarak mevcut olduğundan bu işlem için ek ayar yapmanıza gerek yoktur. iOS 18 ve “iOS 18’de fotoğraftan nesne silinmiyor” Bu sorunla karşılaşırsanız cihazınızın bu özelliği desteklemediğini lütfen unutmayın. Bazı kullanıcılar “IOS 18 fotoğraflardaki nesneleri silmedi” VEYA “Fotoğraflardan nesneleri silmek iOS 18’de çalışmıyor” gibi şikayetler var. Bu, bazı cihaz modellerinin veya yazılım sürümlerinin henüz bu özellikten yararlanamayabileceği anlamına gelir.

İOS 18’de fotoğraftaki nesneler nasıl silinir?

iOS 18 fotoğraftan nesneyi sil Bunu yapmak için Fotoğraflar uygulamasını açın ve düzenlemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Fotoğraf düzenleme modundayken “Silgi” veya “Nesne Kaldırma” aracı seçilir. Bu aracı kullanarak kaldırmak istediğiniz nesneye dokunduğunuzda, yapay zeka destekli algoritmalar nesneyi otomatik olarak tanır ve doğal olarak fotoğraftan kaldırır.

iOS 18’de hangi telefonlarda fotoğraf silme özelliği var?

Bu özelliğin hangi cihazlarda kullanılabileceğini merak eden kullanıcılar için bu durum önemli. iPhone 15 ve iPhone 16 serisi gibi son modellerinde iPhone fotoğrafından nesneyi sil Bir özelliği var.

iOS fotoğraftaki nesneyi siler Bu özellik, kullanıcıların istenmeyen nesneleri fotoğraflarından hızlı ve etkili bir şekilde kaldırmasına olanak tanır. “Nesneyi Fotoğraf iOS’tan Sil” İşlem, düzenleme modunda “Nesne Kaldırma” aracıyla gerçekleştirilir.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu