Güncel Haberler

Cities: Skylines II Sistem Gereksinimleri – Cities: Skylines II için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Geliştirilmiş simülasyon faktörleri ve geniş seçim skalasıyla şehir kurma oyunlarını sevenlerin favorisi olan Cities: Skylines II sistem gereksinimleri sıklıkla araştırılıyor. Çünkü Cities: Skylines’ın ilk sürümüne göre daha büyük dosya boyutlarına ve geliştirilmiş grafiklere sahip olan oyunun bazı cihazlarda kullanılamadığı biliniyor. Bu nedenle “Cities: Skylines II’nin sistem gereksinimleri nelerdir?” Bunu söyleyen kişilere bu oyunun gerektirdiği hafıza, işletim sistemi, dosya boyutu gibi özellikler hakkında bilgi vermek faydalı olacaktır.

Cities: Skylines II’nin sistem gereksinimleri nelerdir?

Sürümü Windows işletim sistemi çalıştıran cihazlarda keşfedilebilen Cities: Skylines II, 24 Ekim 2023’te piyasaya sürüldü, bir tür şehir kurma oyunudur. Geliştiricisi Colossal Order olan bu oyunun bugün PlayStation 5 ile deneyimlenebileceği görüldü.

2015 yılında kullanıcılara çıkan Cities: Skylines oyununun devamı olan bu şehir kurma oyununun birçok geliştirilmiş simülasyon faktörünü içerdiği biliniyor. Kendi şehrini inşa eden simülasyon ortamında benzersiz bir deneyim yaşamak isteyen oyuncular için “Cities: Skylines II’nin minimum sistem gereksinimleri nelerdir?” Sorunun yanıtlanması gerekiyor. Bu şekilde oyunu ne tür donanım cihazlarına indirmenin mümkün olacağını anlayacaksınız.

Cities: Skylines II minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 Ev 64 bit
  • Grafik Kartı: AMD Radeon RX 480 (8 GB) ve Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB)
  • Hafıza: 8 GB RAM
  • İşlemci: Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 5 2600X
  • Depolamak: 60 GB kullanılabilir alan

Cities: Skylines II önerilen sistem gereksinimleri

Cities: Skylines II oyununun grafikleri ve simülasyon unsurlarıyla dikkat çektiği biliniyor. Bu oyunu verimli bir şekilde oynamak isteyenlerin, Cities: Skylines II’nin önerilen sistem gereksinimleri hakkında bilgi içeren aşağıdaki listeye başvurmaları tavsiye edilir:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 Bit ve Windows 11
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB) ve AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB)
  • Hafıza: 16GB RAM
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X veya Intel Core i5-12600K
  • Depolamak: 60 GB kullanılabilir alan

Cities: Skylines II kaç GB?

Masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarının Cities: Skylines II oyununu çalıştırıp çalıştıramayacağını merak edenler bu oyunun dosya boyutuna bakıyor. Bir şehir kurma oyunu olan Cities: Skylines II’nin indirilmesini başarıyla tamamlamak için bilgisayarların 60 GB kullanılabilir alana sahip olması gerekir. Dolayısıyla bu oyun için gerekli olan güncel dosya boyutunun 60GB olduğunu belirtelim.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu