Güncel Haberler

Güvenliğinizi bir üst seviyeye taşıyacak en çok satan akıllı kamera burada

Günümüzde güvenlik her şeyden daha önemli hale geldi. Bu nedenle güvenlik ihtiyaçlarımızı karşılayan ürünlere yoğun talep görmeye başladık. Akıllı kameralar da bu ürünler arasında yer alıyor. Bu cihazlar hem evde hem de ofiste yaşamın güvenliğini ve konforunu artırmaya yardımcı oluyor; Yaşam alanınızı ve sevdiklerinizi olası tehlikelerden korur. Hareket algılama özellikleri sayesinde evinizdeki giriş çıkışları, hareketleri veya alarm durumlarını kaydedip size bildirim gönderebilir. Acil durumlarda hızlı bir şekilde yardım almanızı sağlar. Piyasada pek çok akıllı kamera bulunsa da bazı ürünler kullanıcıların gönlünde yer ediniyor: Xiaomi Smart Camera C200 de onlardan biri! Nerede olursanız olun kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak kullanışlı ve etkili bir çözüm olan bu cihaz, en çok satanlar listesinin başında yer alıyor. Öyle ki sadece geçen ay Amazon’da binin üzerinde adet satıldı. Eğer böyle bir ürün arıyorsanız cihazın bugüne özel bir indirime sahip olduğunu hatırlatırız. Detaylar burada…

@anastasia.finds Mükemmel güvenlik kamerasının var olmadığını sanıyordum… bunu bulana kadar 🧸 @Xiaomi Filipinler #fypシ゚viral #foryoupage #tiktokaffiliate #xiaomi ♬ sabrina espresso – celebs media

Xiaomi C200 Akıllı Kameranın Öne Çıkan Özellikleri


  • Gece görüş fonksiyonu bulunmaktadır.
  • Full HD 1080p çözünürlüğe sahiptir.
  • Yatayda 360°, dikeyde 108° görüş açısıyla evinizin her köşesini tek bir cihazla izlemenize olanak sağlar.
  • Yapay zeka ile desteklenen insan tespit fonksiyonu sayesinde yanlış alarmları en aza indiriyor ve gerçek tehditlere daha hızlı tepki veriyor.
  • Dahili mikrofon ve hoparlör sayesinde sevdiklerinizle veya evcil hayvanlarınızla etkileşime girebilirsiniz.
  • 940nm kızılötesi ışık karanlıkta bile net görüntüler elde etmenizi sağlar.
  • Ayrıca video kodlama teknolojisi sayesinde depolama alanından da tasarruf sağlar.
  • 256 GB’a kadar microSD kart desteğiyle kayıtlarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza olanak tanır.
  • Google Home ve Alexa ile uyumludur.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Kurulumu kolay. Görüntü kalitesi çok iyi. Mi Home uygulaması ile uzaktan izleme, yönlendirme, 360 derece sola, sağa, yukarı aşağı hareket, ses kaydetme, hareket algılama, insan algılama gibi birçok ilgi çekici fonksiyona sahip. vb. Duvara montaj için vidalar dahildir “Bunu Prime Day fırsatlarından aldım. Kesinlikle 3-4 tane daha sipariş vereceğim. Genel olarak tavsiye edilir.

  • “Bildiğim bir üründü, bu yüzden güvenle aldım. Kurulumu çok kolaydı, hiçbir soru sormadım ve çok hızlı teslim edildi.”

  • “Ürünü Prime Day indirimiyle aldım, ev kamerası olarak kullanmak istedim. Görüntü kalitesi mükemmel, kameranın dönüş açıları fazlasıyla yeterli. Mi Home’dan kolaylıkla yönetilebilmesi güzel. uygulama Yalnızca bulut hesabı çok pahalıdır, yedekleme için 256GB mikro SD kartı destekleyebilir, tek dezavantajı genel olarak “Mükemmel” olmasıdır.

Xiaomi Smart Camera C200 Amazon’un günün fırsatları kapsamında satışta! Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Ürünü Trendyol’dan satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcılardan en iyi notları alan daha fazla akıllı kamera burada!

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu